Glutenfri lagkage (33 )
Super easy
Cheap
Glutenfri lagkage kan sagtens være nemt og lækkert at lave. Her kommer et bud på to forskellige versioner. En med klassiske, hvide lagkagebunde og en med chokoladebunde. Fyldet kan varieres i det uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser
Cook
Category: | Kager |
Seasons |
Ingredients
For
4
Person(s)
Glutenfri lagkage
4 Æg |
175 gr Sukker |
50 gr Glutenfrit mel (fx boghvedemel eller rismel) |
30 gr Kartoffelmel |
1 tsk Bagepulver |
4 spsk Hvis du vil have chokoladebunde |
Glutenfri lagkage Directions
- Fremgangsmåde
- Pisk æg og sukker i lang tid, til det er helt hvidt og skummende.
Bland alle de tørre ingredienser sammen og vend det forsigtigt i æggemassen til det bliver en ensartet dej. - Hæld dejen i en springform med bagepapir og bag den ved 200 grader i ca. 25 minutter.
- Lad det hele køle af på en rist, inden du forsigtigt skærer kagen i 2-3 lag.
- Voila – du er nu klar til at samle dine lagkagebunde med lækkert fyld.
- Forslag til fyld
- Titelbilledet viser en lagkage med hvide bunde, der er fyldt med vaniljecreme, hindbærmarmelade, hindbær-flødeskum og friske jordbær.
- Billederne herunder viser en lagkage med chokoladebunde, der er fyldt med flødeskum med chokolade, bananer, vaniljecreme, bananer og toppet med hindbær-flødeskum.
- Begge lagkager er her lavet mælkefrie ved at bruge sojamælk i vaniljecremen og sojaflødeskum til resten.
- Velbekomme