Blue Flower


Fremhævet
Glutenfri brunsviger
Super easy
Cheap

Nem og lækker opskrift på glutenfri brunsviger, der har en dejlig smag og konsistens som rigtig brunsviger. Det er ikke til at smage, at den er glutenfri.

Brunsvigeren egner sig desuden til at blive puttet i fryseren, hvorefter man kan tage den op og hurtigt varme den, hvormed den glutenfri brunsviger er næsten lige så lækker som nybagt.

Cook

Category: Kager
Seasons

Ingredients

For 4 Person(s)

Glutenfri brunsviger

1/4 liter Mælk
50 gr Gær
100 gr Blødt smør
2 spsk Sukker
1/2 tsk Groft salt
2 Æg
500 gr Schär Brødmix

Fyld

100 gr Smør
150 gr Brun farin
1 1/2 tsk Kanel

Glutenfri brunsviger Directions

  1. Fremgangsmåde:

  2. Mælken lunes og gæren røres i.
    De øvrige ingredienser blandes i.
    Dejen æltes godt sammen.
    Dejen bredes ud i en lille smurt bradepande (25x30cm) og den stilles til hævning et lunt sted i ca. 20 min.
    Imens dejen hæver kan man lave fyldet.
    Smørret smeltes og der tilsættes brun farin og kanel.
    Det bringes i kog under omrøring.
  3. Når dejen har hævet laver man nogle fordybninger med en ske og fordeler fyldet over.
  4. Den glutenfri brunsviger bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
  5. Velbekomme :)

Be the first to post a review