Glutenfri brunsviger (42 )
Super easy
Cheap
Nem og lækker opskrift på glutenfri brunsviger, der har en dejlig smag og konsistens som rigtig brunsviger. Det er ikke til at smage, at den er glutenfri.
Brunsvigeren egner sig desuden til at blive puttet i fryseren, hvorefter man kan tage den op og hurtigt varme den, hvormed den glutenfri brunsviger er næsten lige så lækker som nybagt.
Cook
Category: | Kager |
Seasons |
Ingredients
For
4
Person(s)
Glutenfri brunsviger
1/4 liter Mælk |
50 gr Gær |
100 gr Blødt smør |
2 spsk Sukker |
1/2 tsk Groft salt |
2 Æg |
500 gr Schär Brødmix |
Fyld
100 gr Smør |
150 gr Brun farin |
1 1/2 tsk Kanel |
Glutenfri brunsviger Directions
- Fremgangsmåde:
- Mælken lunes og gæren røres i.
De øvrige ingredienser blandes i.
Dejen æltes godt sammen.
Dejen bredes ud i en lille smurt bradepande (25x30cm) og den stilles til hævning et lunt sted i ca. 20 min.
Imens dejen hæver kan man lave fyldet.
Smørret smeltes og der tilsættes brun farin og kanel.
Det bringes i kog under omrøring. - Når dejen har hævet laver man nogle fordybninger med en ske og fordeler fyldet over.
- Den glutenfri brunsviger bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
- Velbekomme