Blue Flower


Fremhævet
Glutenfri blåbærmuffins
Easy
Cheap

Glutenfri blåbærmuffins er en klassiker inden for muffin-verdenen, og Annias lækre opskrift lever bestemt op til ryet.

Annias blåbærmuffins er desuden mælkefri og indeholder udover blåbær både dadler, pære og mandler.

Category: Kager
Seasons All

Ingredients

For 4 Person(s)

Glutenfri blåbærmuffins

100 gr Mandler
100 gr Blåbær
50 gr Dadler udblødt i æblejuice 1 – 2 timer
1 lille Moden pære
2 tsk Bagepulver
3 Æggeblommer
3 Æggehvider
1/4 tsk Salt
1 tsk Vaniljepulver
100 gr Fuldkornsrismel
30 gr Kartoffelmel

Glutenfri blåbærmuffins Directions

  1. Fremgangsmåde
  2.  
  3. Dadlerne hakkes i en minihakker. Kom dem i en lille skål og hæld æblejuice i, til det dækker.
  4. Kværn mandler og tilsæt salt, bagepulver og bær.
  5. Pæren moses og blandet i dejen.
  6. Kom æggeblommer i, herefter rismel. Rær godt rundt.
  7. Vend de piskede æggehvider forsigtigt i til sidst.
  8. Fordel dejen i muffinsformene.
  9. De glutenfri blåbærmuffins bages ca. 28 min. ved 190 grader i varmluft.
  10. Velbekomme :)
  11.  

Be the first to post a review