Blue Flower


Fremhævet
Glutenfri bagels
Super easy
Cheap

Opskrift på lækre bagels – med lidt smørreost har du en herlig frokost! Nok til 12 stk.

Category: Bagværk
Seasons

Ingredients

For 4 Person(s)

Glutenfri bagels

5 dl Fingervarmt
50 gram Gær
1 1/2 spsk Psyllium (FiberHusk)
1/2 dl Eller 70 g lys sirup
2 spsk Olie
3 tsk Salt
500 gram (ca. 8,5 dl) Finax Glutenfri Melmix eller Lavproteinmix
200 gram (ca. 3,5 dl) Finax Glutenfri Grov Melmix
Evt. sesamfrø til drys

Glutenfri bagels Directions

    1. Opløs gær og Valsemøllen Psyllium i vandet og lad det trække i ca. 10 min.
    2. Tilsæt de resterende ingredienser, men gem lidt melmix til at drysse på bordet.
    3. Ælt dejen grundigt i en røremaskine eller med hænderne i ca. 5 min.
    4. Lad dejen hvile i skålen i ca. 20 min., dækket med et viskestykke.
    5. Del dejen i 12 stykker på et meldrysset bord. Rul dem til pølser (ca. 2 cm tykke) og sæt enderne sammen så de bliver til ringe.
    6. Læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve under et viskestykke i ca. 30 min.
    7. Kog en stor gryde med vand. Kog hver bagel i vandet i ca. 1 min. på hver side. Læg dem på pladen igen og drys evt. med sesamfrø.
    8. Bages midt i en forvarmet ovn ved 225ºC i ca. 20 min.
    9. Lad dem køle af på en rist.

Watch Video

Recipe notes

Et godt tip: Bagels kan med fordel nedfryses.

Be the first to post a review