Glutenfrie kokos-chokolade muffins (37 )
Easy
Fairly cheap
Herhjemme er disse glutenfrie kokos-chokolade muffins et kæmpe hit. Man kan slet ikke smage, at de er lavet på glutenfrit mel, og hele familien spiser dem glædeligt. Derudover er opskriften nem at lave, så man er sikker på et godt resultat hver gang. Opskriften kan nemt gøres mælkefri, ved at bruge margarine uden mælk.
Cook
Category: | Kager |
Seasons | All |
Ingredients
For
4
Person(s)
Glutenfrie kokos-chokolade muffins
300 gr Sukker |
4 Æg |
200 gr Margarine eller smør |
100 gr Boghvedemel |
175 gr Kokosmel |
40 gr Kakao |
4 tsk Vaniljesukker |
2 spsk Mandelessens eller mandelaroma |
Glutenfrie kokos-chokolade muffins Directions
- Fremgangsmåde
- Sukker, æg og margarine røres sammen, til det er luftigt.
Resten af ingredienserne tilsættes og det hele røres sammen.
Hæld dejen i muffinsforme (ca. 25 stk). - De glutenfrie kokos-chokolade muffins bages ved 200 grader i 15 minutter på anden øverste rille