Blue Flower


Fremhævet
Glutenfrie kokos-chokolade muffins
Easy
Fairly cheap
Herhjemme er disse glutenfrie kokos-chokolade muffins et kæmpe hit. Man kan slet ikke smage, at de er lavet på glutenfrit mel, og hele familien spiser dem glædeligt. Derudover er opskriften nem at lave, så man er sikker på et godt resultat hver gang. Opskriften kan nemt gøres mælkefri, ved at bruge margarine uden mælk.
Cook

Category: Kager
Seasons All

Ingredients

For 4 Person(s)

Glutenfrie kokos-chokolade muffins

300 gr Sukker
4 Æg
200 gr Margarine eller smør
100 gr Boghvedemel
175 gr Kokosmel
40 gr Kakao
4 tsk Vaniljesukker
2 spsk Mandelessens eller mandelaroma

Glutenfrie kokos-chokolade muffins Directions

  1. Fremgangsmåde
  2.  
  3. Sukker, æg og margarine røres sammen, til det er luftigt.
    Resten af ingredienserne tilsættes og det hele røres sammen.
    Hæld dejen i muffinsforme (ca. 25 stk).
  4. De glutenfrie kokos-chokolade muffins bages ved 200 grader i 15 minutter på anden øverste rille

Be the first to post a review