Glutenfrie klejner (45 )
Easy
Cheap
Dagens jule opskrift er på lækre glutenfrie klejner.
Opskriften på klejner kommer fra Hanne Reedtz og kan stærkt anbefales.
Category: | Kager |
Seasons | December |
Ingredients
For
4
Person(s)
Glutenfrie klejner
2 Æg |
40 gr Smeltet smør |
80 gr Sukker |
200 gr Rød finax |
Revet skal af 1 citron |
Glutenfrie klejner Directions
- Fremgangsmåde
- Æggeblommerne piskes med sukkeret.
- Heri hældes det smeltede smør, citronskallen og melet.
- Tilsidst tilsættes de stivpiskede æggehvider.
- Dejen hviler i køleskabet til man har tid til at bage dem.
- Dejen rulles ud på bordet, hvor der er godt med mel.
- Dejen skal være 3-4 mm tyk.
- Der skæres klejner ud med en klejnespore og de vrides.
- De glutenfrie klejner koges i palmin til de er fine lysebrune.