Blue Flower


Fremhævet
Glutenfrie madpandekager med fyld
Easy
Fairly cheap

For nyligt lagde vi en opskrift op på glutenfrie pandekager. Pandekagerne kan varieres i det uendelige med lækkert fyld.

I dag får i inspiration til to velsmagende glutenfrie og mælkefrie varianter, der tilmed er lette at lave i en travl hverdag:

Category: Aftensmad
Seasons All
Cuisine Type Latin

Ingredients

For 4 Person(s)

Laks og avocado

Glutenfrie pandekager
Salat
Røget laks
Avocado i skiver
Tomat i mindre stykker
Agurk i tern
En smule løg i små tern
Purløg

Mexicansk fyld

Glutenfrie pandekager
Kylling i mindre strimler
En pose texmex-krydderiblanding uden mælk og gluten eller en hjemmelavet blanding af cayennepeber, chilipulver, spidskommen, paprika efter smag.
Olie til panden
Salat
Tomat
Agurk
Rød peber

Glutenfrie madpandekager med fyld Directions

  1. Madpandekager med laks og avocado
  2. Fremgangsmåde
  3. Lav pandekagerne
    Hak grøntsagerne til en passende størrelse.
    Tag laksen ud af pakken.
    Fordel det hele på pandekagen.
    Hæld en smule dressing over.
    Server straks 
  4. Mexicansk Fyld
  5. Fremgangsmåde
  6. Lav pandekagerne.
    Skær kylling i strimler og varm olien op i en pande.
    Tilsæt krydderiblandingen til olien og tilsæt kyllingen på panden.
    Steg til kyllingen er gennemstegt.
    I mellemtiden hakkes grøntsagerne i den ønskede størrelse.
    Fordel kylling og grøntsager på pandekagen og spis med thousand island dressing.

  7. Dressing
  8. Sojayoghurt med salt, peber og citron.

Be the first to post a review