Glutenfri Madpandekager (49 )
Easy
Cheap
Her er vores bud på lækre og velsmagende glutenfri madpandekager. Fyld dem med dit yndlingsfyld og du har en lækker frokost eller aftensmad.
Category: | Glutenfrit Aftensmad |
Seasons | All |
Ingredients
For
4
Person(s)
INSTRUKTIONER
2 Æg |
1 spsk Rapsolie ca. 14 g |
50 gr Fuldkornsmajsmel |
50 gr Fuldkornsrismel |
1 1/2 dl Vand |
1/2 tsk Salt |
1/2 tsk Herbes de provence eller andet krydderi. |
Glutenfri Madpandekager Directions
- Tilsæt olie og vand og pisk sammen. Brug piskeris eller håndmixer med piskeris.
- Bland fuldkornsrismel, fuldkornsmajsmel, krydderier og salt sammen i en skål for sig.
- Hæld æggeblandingen ned i melblandingen og pisk det hele godt sammen. Det kan være at der er klumper i dejen til at starte med, men de kan piskes ud efter lidt tid.
- Varm en pande godt op og steg pandekagerne i lidt olie i ca. 1-1½ minut på hver side.
- Læg løbende pandekagerne på en tallerken og dæk dem med en dyb tallerken, så de holder sig lune og forbliver bløde.