Fyldt paneret kylling i grill (6 )
Super easy
Cheap
Mange tror ikke at man kan panere i en grill, men det kan man sagtens. Man skal naturligvis holde øje med varmen, lægge det der skal paneres i et fad eller en foliebakke, og tilberede maden på indirekte varme, men så bliver det også bare super lækkert. Her er opskriften på paneret, fyldt kylling i grill.
Category: | Grill Retter Hoved Retter |
Seasons | |
Cuisine Type | Latin |
Ingredients
For
4
Person(s)
Fyldt paneret kylling i grill
6 stk Store bryst stykker (kylling) |
1 glas Tomat Pesto |
4 stk Parmaskinke |
150 gr Revet Cheddarost |
God olivenolie |
Salt |
Peber |
Fyldt paneret kylling i grill Directions
- TILBEREDNING
Flæk kylling brysterne som et pølsebrød, og bred dem ud på et skærebræt. - Smør skærefladerne med tomatpesto, læg en halv skive parmaskinke ovenpå, drys med ost, og luk brystet igen. Stik 4 tandstikker igennem åbningen, så den lukkes.