Forloren hare i grillen (5 )
Easy
Fairly cheap
Forloren hare er en klassiske dansk ret, de
Forloren hare er en klassiske dansk ret, der serveres med kartofler, rødkål, tyttebær og brun sauce eller flødesauce. Hvis du laver flødesauce skal du tilsætte 2½ dl. mælk til fadet inden du sætter det i grillen. Så laver du sauce af væden efterfølgende*. Brug et grilltermometer, så er du sikker på det perfekte resultat
Category: | Grill Retter Hoved Retter |
Seasons | All |
Cuisine Type | Latin |
Ingredients
For
4
Person(s)
Svine- og kalvekød
1 kg Hakket svine- og kalvekød |
1 dl Finvalsede havregryn |
1/2 dl Mælk |
1 stk Æg |
1 knivspids Friskrevet muskatnød |
12 skiver Bacon |
Salt |
Peber |
Forloren hare i grillen Directions
- TILBEREDNING
Bland farsen med æg, havregryn, mælk, muskatnød, salt og peber.
Smør et ildfast fad eller en foliebakke med olie. Form farsen til et brød og sæt det i fadet. - Dæk hele brødet med baconskiver, og læg overskydende skiver runde om foden på brødet.
- Tænd grillen på indirekte varme (200-230 grader). Brug eventuelt et godt grilltermometer, og bag den forlorene hare i grillen til en kernetemperatur på 74 grader.