Blue Flower


Fremhævet
Quinoabrød
Super easy
Cheap

Nemt og lækkert quinoabrød med gulerødder, der både kan både bages med glutenfri mel eller med almindelig mel.

Category: Bagværk
Seasons

Ingredients

For 4 Person(s)

Glutenfri quinoabrød

25 gram Gær
3 dl Vand
1 spsk Olie
1 Revet Gulerod
2 tsk Salt
100 gram Valsemøllen økologiske Quinoa
100 gram Valsemøllen økologiske Hirseflager
100 gram Valsemøllen økologiske Solsikkekerner
300 gram Glutenfri grov melmix

Quinoabrød Directions

    1. Opløs gær i lunkent vand (ca. 30°C) og tilsæt resten af ingredienserne.
    2. Ælt dejen i minimum 5 minutter, kom den derefter i en smurt bageform (1½ liter)
    3. Lad hæve tildækket ved stuetemperatur i minimum 40 minutter.
    4. Bag brødet 40 min. i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i midten af ovnen.
    5. Det færdigbagte brød kan med fordel fryses ned – eventuelt i skiver

Watch Video

Be the first to post a review