Quinoabrød (59 )
Super easy
Cheap
Nemt og lækkert quinoabrød med gulerødder, der både kan både bages med glutenfri mel eller med almindelig mel.
Category: | Bagværk |
Seasons |
Ingredients
For
4
Person(s)
Glutenfri quinoabrød
25 gram Gær |
3 dl Vand |
1 spsk Olie |
1 Revet Gulerod |
2 tsk Salt |
100 gram Valsemøllen økologiske Quinoa |
100 gram Valsemøllen økologiske Hirseflager |
100 gram Valsemøllen økologiske Solsikkekerner |
300 gram Glutenfri grov melmix |
Quinoabrød Directions
- Opløs gær i lunkent vand (ca. 30°C) og tilsæt resten af ingredienserne.
- Ælt dejen i minimum 5 minutter, kom den derefter i en smurt bageform (1½ liter)
- Lad hæve tildækket ved stuetemperatur i minimum 40 minutter.
- Bag brødet 40 min. i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i midten af ovnen.
- Det færdigbagte brød kan med fordel fryses ned – eventuelt i skiver