Naturlig glutenfri fiskefilet (25 )
Easy
Cheap
Jeg har længe savnet stegte fiskefileter, så da der i dag var tilbud på fisk, besluttede vi, at det skulle afprøves med glutenfri rasp. Det viste sig at være overraskende nemt, og man kunne på ingen måde smage, at raspen var glutenfri. Denne opskrift er på naturligt glutenfrie fiskefileter, og der er nok til ca. 2 personer.
Category: | Glutenfrit |
Seasons | All |
Cuisine Type | Latin |
Ingredients
For
4
Person(s)
Fiskefilet
250 gr Fiskefileter (ca. 4 små fileter) |
1 Æg |
Glutenfri rasp (kan blandt andet købes i Rema1000 |
Salt |
Peber |
• Olie/margarine til at stege i |
Naturlig glutenfri fiskefilet Directions
- Fremgangsmåde
- Skyl fiskefileterne under vandhanen og dup dem tørre med køkkenrulle.
Pisk ægget i en dyb tallerken.
Hæld glutenfri rasp ud på en anden tallerken, så bunden er dækket.
Drys lidt salt og peber i raspen og rør rundt. - Tag en fiskefilet – vend den først i æggemassen og bagefter i raspen.
Læg den på en tallerken og gentag med den næste fiskefilet, til du er kommet igennem hele bunken. - Varm en pande op med fedtstof og steg fiskefileten derpå ca. 3 minutter på hver side.
Du kan mærke, at fiskefileten bliver sværere at vende og begynder at falde fra hinanden, når den er færdig. - Nyd for eksempel fiskefileten med en skive glutenfrit brød, remoulade og citron.