Lækre glutenfri pizzasnegle (19 )
Super easy
Cheap
Pizzasnegle er en fantastisk opfindelse, og glutenfri pizzasnegle er mindst lige så fantastisk. Glutenfri pizzasnegle kan bruges til aftensmaden, men egner sig specielt godt til en lækker frokostmadpakke
Category: | Glutenfrit |
Seasons | |
Cuisine Type | Latin |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienser
5 dl Lunken vand |
20 gr Gær |
200 gr Rismel |
100 gr Boghvedemel |
50 gr Majsmel |
50 gr Majsstivelse |
2 spsk HUSK |
2 tsk Salt |
Olivenolie |
Fyld
1 ds Flåede tomater |
1 Løg |
1 pk Skinkestrimler |
Chorizo eller reven ost |
Oregano |
Lækre glutenfri pizzasnegle Directions
- Fremgangsmåde
- Gæren opløses i vandet, hvorefter HUSK tilsættes.
- Det hele røres sammen, og massen hviler ca. 10 min.
- Herefter tilsættes mel, salt og olie.
- Lad dejen hæve ca. 30 minutter.
- Rul herefter dejen ud mellem to stykker bagepapir.
- Dejen smøres med flåede tomater, hvorefter, hakket løg, skinkestrimler og ost kommes på. Oregano drysses henover.
- Rulles sammen og skæres skæres i tykke skiver.
- De glutenfri pizzasnegle lægges på en bageplade og drysses med ost.
- Pizzasneglene bages i forvarmet ovn i 10-12 minutter ved 250 grader