Lækkere glutenfri pølsehorn (20 )
Super easy
Cheap
Glutenfri pølsehorn er et sikkert hit til frokosten eller børnefødselsdagen. Det er slet ikke til at smage, at hornene er glutenfri.
Category: | Glutenfrit |
Seasons | |
Cuisine Type | Latin |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienser
6 dl Mælk |
3 spsk FiberHusk |
350 gr Fuldkornsrismel |
100 gr Maizena (majsstivelse) |
60 gr Blødt smør |
40 gr Sukker |
30 gr Gær |
1 tsk Salt |
Lækkere glutenfri pølsehorn Directions
- Fremgangsmåde
- Mælken lunes og kommes i røreskålen, gæren udrøres heri. Derefter piskes FiberHusk i med et piskeris, og røres derefter 5 min. i røremaskine.
- Fuldkornsrismel, maizena, smør, sukker og salt kommes i røreskålen og dejen røres i 10-15 min.
- Drys lidt fuldkornsrismel på bordet når der arbejdes med den. Lad dejen hæve i ca. ½ time.
- En passende klump dej tages fra og pølsen rulles ind i dejen mellem håndfladerne. Alternativt kan man rulle dejen ud på bordet, skære dejen i trekanter og rulle pølserne ind i en trekant.
- Uanset metode, så pas på at der ikke kommer for meget dej om pølsen, da pølsehornet da vil blive lidt for ”tungt”.
- De glutenfri pølsehorn lægges på en bageplade og efterhæver i yderligere ½ time.
Hornene pensles med en blanding af æg og mælk. - Bages i 10-15 minutter ved 250 grader i alm. ovn.