Blue Flower


Fremhævet
Lækkere glutenfri pølsehorn
Super easy
Cheap

Glutenfri pølsehorn er et sikkert hit til frokosten eller børnefødselsdagen. Det er slet ikke til at smage, at hornene er glutenfri.

Category: Glutenfrit
Seasons
Cuisine Type Latin

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienser

6 dl Mælk
3 spsk FiberHusk
350 gr Fuldkornsrismel
100 gr Maizena (majsstivelse)
60 gr Blødt smør
40 gr Sukker
30 gr Gær
1 tsk Salt

Lækkere glutenfri pølsehorn Directions

  1. Fremgangsmåde
  2. Mælken lunes og kommes i røreskålen, gæren udrøres heri. Derefter piskes FiberHusk i med et piskeris, og røres derefter 5 min. i røremaskine.
  3. Fuldkornsrismel, maizena, smør, sukker og salt kommes i røreskålen og dejen røres i 10-15 min.
  4. Drys lidt fuldkornsrismel på bordet når der arbejdes med den. Lad dejen hæve i ca. ½ time.
  5. En passende klump dej tages fra og pølsen rulles ind i dejen mellem håndfladerne. Alternativt kan man rulle dejen ud på bordet, skære dejen i trekanter og rulle pølserne ind i en trekant.
  6. Uanset metode, så pas på at der ikke kommer for meget dej om pølsen, da pølsehornet da vil blive lidt for ”tungt”.
  7. De glutenfri pølsehorn lægges på en bageplade og efterhæver i yderligere ½ time.
    Hornene pensles med en blanding af æg og mælk.
  8. Bages i 10-15 minutter ved 250 grader i alm. ovn.

Be the first to post a review