Kylling med ostefyld og bacon (14 )
Fairly difficult
Fairly cheap
Dette er en simpel, men super lækker hverdagsret, der er hurtig at tilberede, og så smager den skønt. Server den med en lækker mixet salat, en frisk kålsalat eller med bagte kartofler og kryddersmør
Category: | Grill Retter |
Seasons | |
Cuisine Type | Latin |
Ingredients
For
4
Person(s)
Opskrifter
3 stk Store fersk kylling bryst |
12 skiver Bacon |
100 gr Revet ost (cheddar eller mozzarella) |
2 tsk Tørrede krydderurter (timian eller oregano) |
Olivenolie |
Salt |
Peber |
Kylling med ostefyld og bacon Directions
- TILBEREDNING
Dup kylling brysterne tørre med køkkenrulle. - Lav et snit, i den tykke side af brystet, og skær en lomme. Pas på at du ikke skærer hele vejen igennem, så der kommer hul.
- Drys krydderier ned i lommen, og prop så meget ost ind i lommen, så den stadig kan lukkes til igen. Pres eventuelt lidt på siderne af brystet, så osten trykkes flad inde i lommen.
- Pak nu kylling brysterne ind i bacon, og placer dem i en foliebakke eller i et ildfast fad, men lommen/åbningen opad.
- Sæt foliebakken/fadet i grillen, på indirekte varme eller på en bagesten i ca. 35 minutter, eller indtil baconen er sprød. Skær kylling brysterne i skiver og server dem med en lækker salat eller som vi tit gør, men en skøn kålsalat med fetadressing.