Blue Flower


Fremhævet
Kinesiske Kyllingevinger med ingefær
Super easy
Cheap

Fjern det yderste led af vingerne og kog dem til hønsebouillon. Skær vingerne i to dele. Bland hvidløg, ingefær, citronsaft, soyasauce, honning og chillipulver. Dæk vingerne med marinaden og stilles koldt natten over.

Forvarm ovnen til 220 grader. Tag vingerne op af marinaden og læg dem i et enkelt lag på bradepanden. Steg vingerne ca. 20 - 25 min. Dryp dem flere gange med marinaden, til den er brugt. Læg vingerne på et fad og hold dem varme.

Hæld hønsebouillon i bradepanden og kog den ind, til den er siurpsagtig og hæld denne sauce over hver vinge. Serveres rygende varme med citronbåde.

Category: Forret
Seasons

Ingredients

For 4 Person(s)

Kinesiske Kyllingevinger med ingefær

1 kg kyllingevinger, 3 leds
3 fed hvidløg, knuste
2 spsk frisk ingefær
3 spsk soyasauce
3 spsk Akaciehonning
revet saft af en stor citron
1/2 tsk chilipulver
Salt
friskkværnet peber
1 stk citron

Kinesiske Kyllingevinger med ingefær Directions

    Be the first to post a review