Kinesiske Kyllingevinger med ingefær (68 )
Super easy
Cheap
Fjern det yderste led af vingerne og kog dem til hønsebouillon. Skær vingerne i to dele. Bland hvidløg, ingefær, citronsaft, soyasauce, honning og chillipulver. Dæk vingerne med marinaden og stilles koldt natten over.
Forvarm ovnen til 220 grader. Tag vingerne op af marinaden og læg dem i et enkelt lag på bradepanden. Steg vingerne ca. 20 - 25 min. Dryp dem flere gange med marinaden, til den er brugt. Læg vingerne på et fad og hold dem varme.
Hæld hønsebouillon i bradepanden og kog den ind, til den er siurpsagtig og hæld denne sauce over hver vinge. Serveres rygende varme med citronbåde.
Category: | Forret |
Seasons |
Ingredients
For
4
Person(s)
Kinesiske Kyllingevinger med ingefær
1 kg kyllingevinger, 3 leds |
3 fed hvidløg, knuste |
2 spsk frisk ingefær |
3 spsk soyasauce |
3 spsk Akaciehonning |
revet saft af en stor citron |
1/2 tsk chilipulver |
Salt |
friskkværnet peber |
1 stk citron |