Mørbradgryde - sorte gryde (18 )
Category: | Grill Retter |
Seasons | |
Cuisine Type | Latin |
Ingredients
For
4
Person(s)
Opskrift
600 gr Svinemørbrad, afpudset |
125 gr Bacon i skiver |
125 gr Cocktailpølser |
400 gr Champignoner |
200 gr Løg |
1 ds Hakkede tomater, konserves |
70 gr Tomatpure. koncentreret |
1 spsk Paprika, edelsuss |
1 spsk Hvedemel |
5 dl Piskefløde |
Salt |
Peber |
Ris
7 dl Vand |
4 dl Ris |
1 tsk Salt |
Mørbradgryde - sorte gryde Directions
- Bacon ristes i en gryde tages op på fedsugende papir og gemmes til pynt.
Mørbraden skæres i skiver og vendes i mel og brunes i gryden, tages op på en tallerken.
Løg i halve skiver brunes sammen med champignon i skver.
Tilsæt tomatpure, drys paprika og mel over og rør det i løg og champignon.
Tilsæt fløden og kog op og rør så tomaterne i.
Læg mørbraderne i og småsimrer i ca. 20 minutter.
Til allersidst kommes cocktailpølserne i.
Serveres med ris eller kartoffelmos.