Blue Flower


Fremhævet
Mørbradgryde - sorte gryde
Easy
Fairly expensive
Category: Grill Retter
Seasons
Cuisine Type Latin

Ingredients

For 4 Person(s)

Opskrift

600 gr Svinemørbrad, afpudset
125 gr Bacon i skiver
125 gr Cocktailpølser
400 gr Champignoner
200 gr Løg
1 ds Hakkede tomater, konserves
70 gr Tomatpure. koncentreret
1 spsk Paprika, edelsuss
1 spsk Hvedemel
5 dl Piskefløde
Salt
Peber

Ris

7 dl Vand
4 dl Ris
1 tsk Salt

Mørbradgryde - sorte gryde Directions

  1. Bacon ristes i en gryde tages op på fedsugende papir og gemmes til pynt.

    Mørbraden skæres i skiver og vendes i mel og brunes i gryden, tages op på en tallerken.

    Løg i halve skiver brunes sammen med champignon i skver.

    Tilsæt tomatpure, drys paprika og mel over og rør det i løg og champignon.


    Tilsæt fløden og kog op og rør så tomaterne i.


    Læg mørbraderne i og småsimrer i ca. 20 minutter.


    Til allersidst kommes cocktailpølserne i.


    Serveres med ris eller kartoffelmos.

Be the first to post a review