Grillet hjertesalat med bacon og blåskimmelost
Super easy
Cheap

Denne forret er både hurtig og nem at lave, men det smager som ganske fantastisk. Brug retten som en forret eller som vegetarret en dag, hvor du vil spare på kødet. Den er også skøn som en let frokostret med et glas køling hvidvin eller champagne

Category: 

Ingredients

For 4 Person(s)

Opskrift

  • 2 stk Hjertesalat hoveder (Romaine salat kan også bruges)
  • 1 pk Bacon i tern
  • 50 gr Blåskimmelost

Dressing

  • 1 spsk Balsamico eddike
  • 1 spsk Olivenolie
  • 1 tsk Tørret Timian
  • 1 tsk Tørret Oregano
  • 1/2 spsk Dijon sennep
  • Salt
  • Peber

Grillet hjertesalat med bacon og blåskimmelost Directions

  1. TILBEREDNING

    Steg bacontern sprøde på en pande, og hæld baconfedtet i en lille skål. Læg bacontern til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
  2. Bland alle ingredienserne til dressingen.
  3. Flæk salathovederne på langs, og pensl skærefladen med baconfedtet.
  4. Tænd grillen på høj, direkte varme.
  5. Læg salathovederne på grillen med skærefladen nedad, og grill dem i ca. 2 minutter til de har fået grillstriber. Grillen skal være MEGET varm, så salaten hurtigt får striber. Salaten må ikke blive alt for blød, den skal stadig have bid.
  6. Server straks de halve salathoveder med et par skeer dressing hældt over. Drys med bacon og smuldr blåskimmelost over til sidst.
Top