Blue Flower


Gammeldags oksesteg i grill
Super easy
Cheap

Gammeldags oksesteg er på listen over de mest populære danske retter i de sidste hundrede år. Retten er en klassisk simreret, hvor kødet simrer i vand, krydderurter og grønsager. Når kødet er færdig med at simre, koges saucen ind af væden fra gryden, og så er maden klar til servering.

Category: 

Ingredients

For 4 Person(s)

Oskesteg

  • 1 kg Oksetykkam (gerne snøret)
  • 2 stk Løg
  • 2 stk Store gulerødder
  • 150 gr Knoldselleri
  • 2 fed Hvidløg
  • 4 Kviste Persille
  • 6 dl Vand
  • 1 spsk Smør
  • Salt
  • Peber

Gammeldags oksesteg i grill Directions

  1. TILBEREDNING
    Skræl gulerødder og selleri og skær dem i mindre stykker. Pil hvidløgene og skær også dem i et par stykker. Vask persillekvistene.

Be the first to post a review

You must be logged in to review
Top