Blue Flower


Fyldt paneret kylling i grill
Super easy
Cheap

Mange tror ikke at man kan panere i en grill, men det kan man sagtens. Man skal naturligvis holde øje med varmen, lægge det der skal paneres i et fad eller en foliebakke, og tilberede maden på indirekte varme, men så bliver det også bare super lækkert. Her er opskriften på paneret, fyldt kylling i grill.

Category: 

Ingredients

For 4 Person(s)

Fyldt paneret kylling i grill

  • 6 stk Store bryst stykker (kylling)
  • 1 glas Tomat Pesto
  • 4 stk Parmaskinke
  • 150 gr Revet Cheddarost
  • God olivenolie
  • Salt
  • Peber

Fyldt paneret kylling i grill Directions

  1. TILBEREDNING
    Flæk kylling brysterne som et pølsebrød, og bred dem ud på et skærebræt.
  2. Smør skærefladerne med tomatpesto, læg en halv skive parmaskinke ovenpå, drys med ost, og luk brystet igen. Stik 4 tandstikker igennem åbningen, så den lukkes.

Be the first to post a review

You must be logged in to review
Top