Blue Flower


Mexicansk farsbrød i grill med salsa og salat
Fairly difficult
Fairly cheap

Farsbrød kan tilberedes på 1000 måder på grill, og her har jeg lavet en mexicansk variant, hvortil jeg har lavet en portion guacamole og en lækker frisk salat med finthakkede, rå grønsager, hvidløg og chili. Tilsammen er det en smags-eksplosion som du skal prøve.

Category: 

Ingredients

For 4 Person(s)

OPSKRIFT FARSBRØD

  • 1 kg Hakket oksekød (6-10% fedt)
  • 2 spsk Rasp
  • 15 skiver Bacon
  • 100 gr Revet ost
  • 0.5 tsk Tørret Koriander*
  • 0.5 tsk Tørret Spidskommen*
  • 0.5 tsk Grov peberblanding*
  • 0.5 tsk Hvidløgspulver*
  • 0.5 tsk Løgpulver*

OPSKRIFT SALAT / SALSA

  • 1 Rød peber
  • 0.5 Agurk
  • 1 Agurk
  • 2 dl Røde Kidneybønner
  • 2 Tomater
  • 1 spsk Finthakket syltet Jalapenos chili
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 spsk Olivenolie

Mexicansk farsbrød i grill med salsa og salat Directions

  1. TILBEREDNING FARSBRØD

    Ælt farsen med rasp og alle krydderierne. Rul farsen til en pølse, læg den mellem to stykker bagepapir og rul den flad med hænderne eller en kagerulle.
  2. Når farsen er rullet ud, fyldes rundhåndede håndfulde revet ost i midten, hvorefter farsen rulles sammen, og trykkes sammen i enderne.
  3. Læg bacon ud på et skærebræt, så stykkerne lige akkurat lapper over hinanden, læg farsrullen i midten, og læg på fold på skift en skive bacon om farsrullen, til den er helt pakket ind.
  4. Læg farsrullen i et ildfast fad eller i en foliebakke, og bag det i grillen, på medium indirekte varme, til en kerne temperatur på 80 grader.

  5. SALAT / SALSA

    Skær peberfrugt og rødløg i meget fine stykker. Flæk agurken og fjern kernerne med en ske. Skær også agurken i fine små tern. Skær tomaterne i både, fjern kernerne og skær bådene i fine tern. Dræn bønnerne (fra dåse) og skyl dem i koldt vand. Dryp dem af og læg dem i en skål med resten af grønsagerne.
  6. Hak de syltede Jalapenos fint, og knus hvidløget. Bland med salaten.
  7. Smag til sidst til med olivenolie, salt og peber, og salaten (salsaen) er klar til at servere sammen med hjemmelavet Guacamole (se opskriften på Guacamole nedenfor) og ovnstegte kartoffelbåde, dryppet med olivenolie og citronsaft.

Be the first to post a review

You must be logged in to review
Top